Daniel Jones ASP Transport

Hej på er alla härliga människor och välkommen hit in till bloggen. Jag skriver till er återigen, och ni som följer mig på bloggen vet sedan tidigare att jag har ett eget e-handelsföretag och att det brukar vara väldigt mycket att göra. Nu är det den perioden på året då det är som allra mest att göra, och det är ett högt tryck att få iväg mina produkter ut till kunderna. Jag tackar mina högre makter för all hjälp inom transport i Södertälje som jag får av ett företag som heter Daniel Jones ASP Transport. 

 

Jag har samarbetat friktionsfritt med detta åkeri under några år och de förtjänar faktiskt att få lite uppmärksamhet här på bloggen! Utan deras utmärkta hjälp med transporter så hade jag inte kunnat bedriva min verksamhet. Jag måste få iväg mina varor och verkligen kunna lita på att de når mottagarna i tid. Det har alltid fungerat utmärkt, och jag är verkligen så tacksam för vad Daniel Jones ASP Transport har kapacitet att ställa upp med, i form av hjälp med transporter både långt bort men också här i närområdet. Jag deltar i olika nätverksträffar för andra egna företagare i trakterna kring Södertälje. Jag brukar då berätta om hur viktigt det är att logistiken funkar, för vi är ju många som är i behov av hjälp inom transport i Södertälje med omnejd. Det är fler än jag som har insett nödvändigheten i ett gott samarbete med andra, som till exempel med Daniel Jones ASP Transport. Deras transporter har alltid motsvarat mina förväntningar, så jag kommer tryggt att även fortsättningsvis anlita mig av Daniel Jones ASP Transport. Jag hoppas att ni kan få nytta av det här inlägget! Jag hade nog faktiskt inte så mycket mer att säga än så här, mer än att jag hoppas att ni alla ska få en stund över till att gå ut och njuta av solen! 

Du gillar kanske också...