Mitt nya garage

Go middag och välkomna hit till min hörna på nätet. Som ni säkert har märkt så skriver jag flera inlägg varje dag för den här bloggen har blivit som en livsstil för mig. Det är så underbart att det är så många som väljer att följa mig och mina äventyr dag efter dag och det här inlägget är det fjärde som jag skriver idag. Nu blir det ett inlägg om det här med bygg i Skellefteå eftersom många i Skellefteå med omnejd som följer min blogg säger att de söker hjälp av något företag inom bygg här i Skellefteå. Jag har själv fått riktigt bra hjälp när jag vände mig till Kågströms bygg, och de byggde ett garage åt mig när jag hade köpt en ny större bil, en fyrhjulsdriven terrängbil, och den fick inte plats i det gamla garaget som revs till förmån för ett nytt. 

Jag hade samma problem som en del av er har nu, att jag först inte riktigt visste till vem jag skulle höra av mig till. Nu är det så himla bra att min brorsa som är snickare, fast i en annan stad, har många kontakter inom branschen och när jag pratade med honom om mitt behov av att få hjälp av någon som kan det här med bygg i Skellefteå så menade han på att jag utan att tveka skulle ringa till Kågströms bygg. Då gjorde jag så och de gav mig en offert som var bra, och sedan byggde de garaget utifrån det behov jag hade och det tog inte många dagar för dem att bli färdiga och resultatet blev lysande. Så till er som befinner er i omnejd av, eller i Skellefteå, och som behöver hjälp med bygg får jag rekommendera er att ni nu tar och hör av er till Kågströms bygg. 

 

Du gillar kanske också...