Närproducerat kött av mellankalv

Jag har en sak jag bara måste få skriva och berätta om. Jag har egentligen tyckt att jag har haft en liten hemlighet som jag inte ville berätta för någon, för jag ville helst ha detta helt för mig själv. Men nu har jag gett mitt ego en käftsmäll och gör det enda rätta, skriver ett inlägg för att berätta om världens smarrigaste köttlådor i Örebro! Eftersom det här företaget som säljer dessa köttlådor i Örebro, Ärnebäcks Gård heter de förresten, arbetar i lite mindre skala och tycker det är viktigare med kvalitet än kvantitet, fick jag mig en liten släng av vanföreställningar när jag trodde att detta kött skulle ta slut direkt om jag berättade om Ärnebäcks Gård här på bloggen. 

 

Nej då mina läsare, det både räcker till dig och mig och flera andra också för den delen. Att få äta ekologiskt och närproducerat kött av djur som fått leva lyckliga ute i det fria, ger en helt annan smak än något annat kött jag tidigare smakat. Dessa köttlådor som säljs i Örebro finns i olika storlekar och med lite varierat innehåll, men det är alltid mellankalv. Jag tycker att Ärnebäcks Gård har visat vägen, gått i bräschen för att visa på hur köttproduktion alltid borde vara, men tyvärr är verkligheten inte lika fager på andra ställen som den är på Ärnebäcks Gård. Nu när jag har avslöjat min hemlighet önskar jag av hela mitt hjärta att fler människor får smaka dessa fantastiska köttlådor i Örebro. Ni som vill veta mer kan gärna besöka deras hemsida, eller Facebooksida. 

Du gillar kanske också...