Skön fotvård – känns bra i hela kroppen

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer tycka om. Det är december och mörkt. Det var dags att göra något bra för mig själv, något som skulle få mig att må bättre och om detta ska jag berätta för er i dagens blogg. Jag brukar numera unna mig sköna och avslappnande fotvårdsbehandlingar på ett ställe som heter Fotvårdsverkstan och som ligger i Skellefteå. Där erbjuds fotvård. Jag går och står mycket i mitt jobb och ofta jobbar jag på kvällarna. När jag kommer hem brukar mina fötter värka och vara svullna. Högläge brukar hjälpa någorlunda, men fotvård är det bästa! Värken i fötterna har en förmåga att fortplanta sig upp i övriga kroppen. 

 

Det är så skönt och avslappnande att få komma till Fotverkstaden och få en riktigt välgörande fotvård. Sällan är jag så totalt avslappnad som efter en behandling där. På grund av att detta är så bra så önskar jag att många fler i Skellefteå eller runtomkring, skulle gå hit och få uppleva vilka mirakel denna fotvård kan göra. Det är inte bara fötterna som mår väl. Jag har märkt att spänningar i rygg och nacke också har blivit bättre. Hur mycket jag än filade och slipade på fötterna här hemma, tycktes aldrig förhårdnaderna försvinna. Men nu har de försvunnit. 

 

Folk lägger pengar på allt möjligt konsumtion. Jag prioriterar min fotvård istället och får verkligen valuta för pengarna. Det är riktigt prisvärt. Nu tycker jag att du som önskar få dina fötter omhändertagna borde boka en tid och prova på någon av deras behandlingar. Dina problem med fötterna kan faktiskt försvinna helt om du går hit! Tack för att ni tog er tid att läsa här i bloggen! 

Du gillar kanske också...